Επιτυχής η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηλείας στην έκθεση Fruit Logistica 2023

Επιτυχής η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηλείας στην έκθεση Fruit Logistica 2023

 

 8797_F-805720693.jpg

 

Το Επιμελητήριο Ηλείας συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση νωπών Φρούτων και Λαχανικών Fruit Logistica 2023, η οποία διεξήχθη στις 8-10 Φεβρουαρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο MesseBerlin, στο Βερολίνο.

ToΕπιμελητήριο Ηλείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας έδωσαν την δυνατότητα σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην εμπορία φρούτων και λαχανικών και από τους τρεις νομούς (Ηλείας ,Αχαΐας , Αιτωλοακαρνανίας) να δειγματίσουν τα προϊόντα τους, να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους και, μέσω των απευθείας Β2Β συναντήσεων, να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλο τον κόσμο και να διαπραγματευτούν τη σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών.

Το Επιμελητήριο Ηλείας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προβάλει τον αγροδιατροφικο πλούτο που έχει ο νομός Ηλείας μέσω εκθέσεων και εκδηλώσεων που σχεδιάζει από κοινού με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τα δυο Επιμελητήρια.

Επόμενη μεγάλη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηλείας θα είναι η έκθεση FoodExpo 2023 που θα πραγματοποιηθεί από 18-20 Μαρτίου 2023 στο MetropolitanExpoστην Αθήνα.

Προηγούμενο Αίθουσα Συνεδριάσεων
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας